Om Huset i Valcros
 • Egen pool
 • 4 seperate soveværelser
 • sydvestvendt terrasse
 • Udsigt over Middelhavet
 • Tæt på en af Europas bedste sandstrande

Højdepunkter ved huset:

 • Hyggelig midtby
 • Tæt på St. Tropez
 • Gratis WIFI
 • Tæt på Golfbane
 • Udsigt over dal med 9 vingårde
 • Lukket grund og område

Huset ligger på en sydvendt skråning med panoramaudsigt over vinmark-skråninger og middelhavet med øen Ile de Porguerolle ude i horisonten.


Afstand fra københavn 1900 km, Nice 150 km, St. Tropez 38 km, nærmeste indkøbsby La Londe 3 km, Hyeres 12 km, Golfbanen 2 km og til sandstrand 6 km. Fransk motorvej helt til Hyeres - 12 km fra huset.


Der er etableret en lille lokal indkøbsmulighed med alle daglige småfornødenheder som brød, mælk mm kun 500 meter fra huset.


Huset ligger i en eksklusiv udstykning med store grunde og meget natur mellem grundene - og ingen grunde er mindre end 2000 m2. Der er stier langs flod og indsø, og der mulighed for ridning i bjergene i området bag huset og på strandene. Nærmeste havn hedder Port de Miramar og ligger 6 km fra huset. Her er der børnevenlige strande med virkelig god plads. Hyeres havn ligger 12 km fra huset, og der er en kæmpe marina med udlejning af alt inden for vandsport. Der er eksklusive butikker, barer, restauranter og et muntert natteliv. Her er der fart på. Landet bag huset er fyldt med historiske seværdigheder og udflugtsmål.


Husets  pool - som er nyrenoveret - renses og tilses 1 gang ugentlig.

Selve huset er på 200 m2 fordelt på 3 plan:


Plan 1: 2 dobbelte soveværelser, et med balkon, et badeværelse med kar og brus samt et separat toilet.


Plan 1½: Entre og kontor


Plan 2: 2 dobbelte soveværelser, 1 med balkon, 1 med terrasse, et badeværelse og et separat toilet samt bryggers med vaskemaskine, strygejern og strygebræt. Iøvrigt er alle soveværelser udstyret med boxmadrasser og meget skabsplads.


Plan 3: Meget stor daglig-spisestue med pejs, fladskærms-TV, video og DVD-afspiller, radio med cd-afspiller lædersofagruppe, marmorborde og god spiseplads til 8 personer, spisekøkken til 4 personer, køleskab, keramikstegeplader, opvaskemaskine, emhætte og barbecue-niche - alt indrettet til 8 personer. Herudover er der et stort fadebur. Køkkenet er ny-indrettet, stort og smukt.


Huset er et bjerghus uden egentlig have men med mange terrasser i flere niveauer mod syd, øst og vest, og med roser, lavendler og merian i bed. På hovedterrassen er der panoramaudsigt over landskabet og Middelhavet, og her forefindes også swimmingpoolen, som måler 4 x 8 meter, udendørs barbecue-niche og selvfølgelig masser af udendørs belysning.


Huset er udstyret med alt service, håndklæder, sengelinned til 8 personer, puslebord, barneseng, klapvogn, havemøbler, liggestole og legedyr til poolen, legetøj samt 4 sæt golfkøller til fri afbenyttelse.


DER ER GRATIS WIFI INTERNETADGANG I HUSET!

Beskrivelse

af huset